BÖTE Öğrenci Kurultayından Ödüllerle Döndük

Farklı üniversitelerdeki Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü (BÖTE) öğrencilerini bir araya getirmeyi, öğrenciler arasındaki etkileşimi ve iletişimi arttırmayı, öğrencilerin mesleki ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlayan Ulusal BÖTE kurultayının 12.’si bu yıl 20- 22 Nisan 2018 tarihleri arasında Kastamonu’da düzenlenmiştir.

Lisans öğrencilerimizden Büşra Çiçek, Kübranur Akgün, Esra İbek, Ahmet Açık, Şahin İnnan, Ömer Faruk Erdoğan, M. Murat Sayın, Özge Yamaner, Kübra Nur Kavak, Fırat Okşak, Abdurrahman Kanat, Hilal Gökduman, Eda Gönaylı, Esra Şentürk ve Nisa Günaylı üniversitemizi kurultayda başarıyla temsil etmiştir.

Kurultay’a BÖTE Bölümü Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet TEKİN ‘in gözetiminde katılan öğrencilerimiz katıldıkları poster ve eğitsel yazılım temalarında dereceye girerek üstün başarı göstermişlerdir.

Eğitsel yazılım alanında 2. olan Ahmet Açık’ı, poster tasarım alanında ise tüm dereceleri alan öğrencilerimiz 1. Kübra Nur Akgün, 2. Ömer Faruk Erdoğan ve 3. olan Büşra Çiçek 'i başarılarından dolayı tebrik ederiz.